Therapeutic healing

Op energetisch niveau iemand in balans brengen met behulp van je handen.

Healing is een overdracht: non-verbale of verbaal, waarbij de healer fungeert als doorgeef kanaal van universele / kosmische én aarde energie. Deze energie heeft helende kwaliteiten waarmee de ontvanger zijn cliënt of zichzelf kan helpen en of genezen. Dit kan op veel manieren gebeuren. De healer stemt zijn manier af op de ontvanger / cliënt. Tijdens de healing is de healer zoveel mogelijk een open kanaal om zo zuiver mogelijk te kunnen geven en ontvangen.
Niet alleen de mens beschikt over een energieveld (aura) maar ook dieren, planten en zelfs mineralen hebben een aura veld om zich heen.
Iedereen kan in principe Therapeutic healing geven maar waar we ook mee te maken hebben, is de kwaliteit! Er moeten in de healer zelf een aantal kwaliteiten zijn ontwikkeld om deze behandeling tot een succes te maken.

  • Mededogen ( 4 chakra )
  • Een gevoelige en evenwichtige ontvankelijkheid voor de onuitgesproken en vaak niet onderkende, niet lichamelijke noden van de cliënt
  • De vaardigheid en bereidheid, je innerlijke antenne bewust en subtiel af te stemmen op de boodschappen uit het onderbewustzijn of van je gids
  • De bereidheid eerlijk en objectief te kijken naar je eigen beperkingen

Waar de healer maar ook de cliënt zich bewust van moet zijn, is: “De ware genezer is niet degene die de behandeling geeft, maar degene die haar ontvangt.”

    • de healer is alleen maar een door geef luik
    • een Therapeutic healer werkt in het auraveld van de cliënt.
Website by Flaunt it! www.flaunt-it.nl