Healing

Healing is op energetisch niveau iemand in balans brengen met behulp van de handen. Healing is een overdracht: non-verbale of verbaal, waarbij de healer fungeert als doorgeef kanaal van universele / kosmische én aarde energie.
Deze energie heeft helende kwaliteiten waarmee de ontvanger zijn cliënt of zichzelf kan helpen en of genezen.

Ik stem me af op de cliënt. Tijdens de Healing ben ik zoveel mogelijk een open kanaal om zo zuiver mogelijk te kunnen geven en ontvangen.

Daarbij maak ik gebruik van : helder voelen, zien en horen.

Ik werk met meerdere vormen van Healing. Zoals Magnetiseren / Healing, Therapeutic Healing, Trance Healing en Reiki. Deze werkvormen hebben allemaal te maken met energie overdracht.

Magnetiseren = Is met een vast schema de handen verplaatsen op het lichaam ( de voor en de achterkant .) Daarbij word de energie van boven naar beneden getrokken in het lichaam zodat de energie weer vrij kan stromen.

Therapeutic Healing = Hierbij werk ik in het aura veld waarbij de aura weer in balans word gebracht. Nadat de aura weer in balans is dan haal ik de vervuilde energie weg en word er nieuwe energie toegevoegd.

Trance Healing = Wanneer ik met deze vorm een behandeling geef, ben ik een medium voor de energie vanuit de spirituele wereld. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat Healers uit de spirituele wereld hun energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. Hierbij werk ik alleen op de rug en het hoofd.

Reiki = Daarbij leg ik de handen op de verschillende vaste plaatsen van het lichaam en ik functioneert als doorgeefluik'. Terwijl de Reiki energie door mijn handen stroomt, doet deze haar werk.

Tijdens de behandeling houdt u altijd uw kleding aan!

Website by Flaunt it! www.flaunt-it.nl