Bachbloesem

Dr. Bach heeft 38 remedies ontwikkeld die elk in één van de zeven groepen zijn in te delen. Als 39ste remedie heeft hij Rescue Remedy ontwikkkeld.

Dr. Bach ontdekte dat er in de bloesem van bomen en planten een geneeskrachtige werking zit. Van de bloesem maakte hij remedies.

De Bach bloesems zijn de zachtste manier van helen!
Deze werken op onze energetische laag. Zij kunnen negatieve emoties om zetten in positieve emoties. De Bach bloesems helpen u om beter om te gaan met de emoties in het dagelijkse leven die u uit balans brengen.

Ze herstellen het evenwicht door u te ondersteunen bij het onder controle krijgen van uw emoties. U voelt zich beter, in harmonie met uw leven. Hierdoor zijn zij ook een goede aanvulling en ondersteuning bij andere therapieën zoals u kunt zien bij de overige werkvormen op mijn site.
Ze kunnen zonder enig risico genomen worden bij andere medicatie, ze zijn totaal onschadelijk.

Volwassenen
Ieder mens heeft in zijn leven diverse periodes dat u in een negatieve gemoedstoestand kan komen. Sommige zaken zoals langer lopende trauma's en fobieën hebben meer tijd nodig om te helen.
Maar denk ook eens aan tijdelijke veranderende levens omstandigheden zoals zwangerschap, verhuizing, twijfel wat te doen met uw leven (Midlifecrisis), slaapproblemen, te veel hooi op uw vork genomen, stress, ziekte, overlijden enz.
Hierbij kunnen de Bach bloesems u al heel snel helpen om weer met een positieve kijk in het leven te staan.

Baby's en Kinderen: Kijkt u voor meer informatie bij het kopje "kinderen"
Bij kinderen werken de Bach bloesems vaak nog sneller als bij volwassenen.
Er zijn ook in een kinderleven diverse momenten dat zij baat hebben bij Bach bloesems.
Denk aan: Na de geboorte wanneer u baby veel huilt, faalangst, angsten voor dingen die komen gaan, de puberteit, onzekerheid, verlegenheid, pesten of gepest worden, geboorte of andere trauma's, scheiding van ouders, overlijden van familielid of huisdier, handicap, heimwee enz. Kijkt u voor meer informatie bij het kopje "kinderen".

Dieren
Bij dieren kunnen we denken aan de volgende situaties: Angsten, dominant gedrag, ruzie tussen huisdieren
plotseling veranderd gedrag, onderdanigheid, huid problemen, trauma's (asiel dieren) voerbaknijd, overactief gedrag, gebrek aan zelfvertrouwen, niet luisteren of steeds weer de zelfde fouten herhalen.
Ook bij dieren werken de Bach bloesems erg goed.

Ook is het mogelijk om via een telefonische consult een Bach bloesem remedie te maken, afgestemd op uw kind.
De kosten hiervoor zijn:
Telefonische consult ( 15 min.) : € 20,00 incl. BTW
1 Flesje Bach bloesem ( max 7 ) : € 12,50 incl. BTW en verzenden.

Het bedrag dient overgemaakt te worden voor het versturen/ ophalen van Bach bloesem remedie op mijn rekening.

U krijgt de nota samen met het flesje.

Website by Flaunt it! www.flaunt-it.nl